Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Paco Rabanne Divatház
 
Pure XS
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Paco Rabanne Pure XS férfi parfüm
 
 
Paco Rabanne Pure XS
PARFÜM DIVATHÁZAK

Gaultier Scandal

Van egy férfi, akinek minden megadatott, méghozzá bőségesen. Vagyon és szépség, s előtte még az egész élet. Mesés gazdagság örököse, kivételezett státusza minden előnyét élvezi, élete maga a tökély.

Neogótikus stílusú pompás kúria falai közt nőtt fel, csodás műremekek veszik körül és a legnemesebb borokat fogyasztja. Jóképű, kifinomult ízlésű és okos, élvezi a sebességet az Aston Martin volánja mögött. Rendkívül művelt, igazi esztéta, élete, végzete, akárcsak teste egy igazi műalkotás.

Tökéletes fizikum, nyugodt kisugárzás, angyali szépségű arc. A jóképű örökös alakja hibátlan, természetes sármja erőfeszítés nélkül vonzza a nőket. Ki képes uralkodni magán ilyen szépség jelenlétében? Főleg, ha ez a csodálatos férfi elérhetetlen és folyton a határokat feszegeti.

A Pure XS illattal lassanként tetőfokára hág az izgalom és elszédülnek érzékeink. Gyömbér nagy dózisban. Borzongás! Kirobbanó animális vanília és mirha. Felhevül a bőr Üde, izzó és rabul ejtő keleties jegyek. Kristálytiszta végletesség.

Paco Rabanne Pure XS

Paco Rabanne Pure XS férfi parfüm

Illatcsalád: Aromás- fűszeres

Megjelenés éve: 2017

Illatösszetétel: gyömbér, zöld jegyek, kakukkfű, vanília, fahéj, bőr, likőr, cédrus, mirha, cukor

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

ugrás a lap tetejére

VIP Parfüméria

 

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm