. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Parfüm ritkaságok
 
Valentino Divatház
 
Rock n' Rose illatcsalád
Very Valentino
PARFÜM KÜLÖNLEGESSÉGEK Valentino Rock n' Rose női parfüm
 
 

Valentino Rock n' Rose női parfüm

PARFÜM RITKASÁGOK

Ártatlan, elegáns, mégis provokatív . Ilyen egy igazi mai nő a divatkirály, Valentino szerint. Ezt tökéletesen kifejezi a nevével fémjelzett édes, érzéki illat is. Beleszippantva az jut eszünkbe, hogy minden nőt még szebbé varázsol, ez az ígéret pedig szinte mindent megér nekünk.

A csomagolás is bátor: áttetsző üveggömbön kontrasztos fekete, gyémántmetszésű kupak. A Rock Hercegnőnek számos oldala van. Ártatlan és kifinomult, nemes és elegáns - elegyedve egy huncut és provokáció övezte légkörrel. VALENTINO megalkotta a Rock'n Rose illatot, amelyet a Rock Hercegnő image ihletett és ennek képére alkotta meg. Az illatkomponensek erősen emlékeztetnek a nemes, de vadóc hölgy szellemiségére. Így mindegyik összetevő elnevezését a viselője személységjegyei ihlették. Fejjegy maga az Ártatlanság, amelyet a Gráciák inspiráltak. A nevek " tiszta és gyermeki illat, amelyben elegyedik a bergamot, fekteribiszke és a friss fű - jelzik, hogy édes össztevőkről van szó, amelyek emlékeztetnek gyermekéveinkre.

A szívjegy maga az Elegancia, amely egy letisztult, felséges elem, amely mindent magában foglal, ami VALENTINO. Nőies és kifinomult, mindez egy arisztokratikus környezetben. A nőnek, amely megtestesíti ezt az összetevőt, vele született stílusa van " ilyen például Audrey Hepburn vagy Audrey Tatou. A nőies és klasszikus rózsaillattal elegyített nyílt, de mégis titokzatos gardénia és narancs virág határozott és fejedelmi.

A Rock 'n Rose alapillata a Provokáció, amely megmutatja az érzéki, huncut oldalát a Rock Hercegnőnek. Csábító és játékos, féktelen életérzéssel összekötve, a Provokatív nő Kate Moss modellre tekint, mint iránymutatóra. A vonzó szantálfa és a mámorító heliotróp vaníliával, írisszel és pézsma jegyekkel keveredik, amely által a Rock Hercegnő még egy oldalát ismerhetjük meg. Három különböző jegy, egy nő: egy ártatlan, elegáns és provokatív fiatal hölgy, aki kinyilatkoztatja páratlan szellemiségét a maga teljes igazságában, ez az igazi Rock Hercegnő stílus.

Valentino Rock n' Rose női parfüm

Illatcsalád: Virágos- rózsa-viola

Megjelenés éve: 2006

Illatösszetétel: Bergamot, Fekete ribiszke, Rózsa, Muskátli, Narancs virág, Szantálfa, Vanília

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP