. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Parfüm ritkaságok
 
Playboy Divatház
PARFÜM KÜLÖNLEGESSÉGEK Playboy Play It Rock női parfüm
 
 

Playboy Play It Rock női parfüm

PARFÜM RITKASÁGOK

A Rock lány A Playboy Rock világa, a zenészek, a tündöklő celebek és a legmenőbb helyeken tartott koncertek világa. Ahhoz, hogy ennek te is részese lehess, egy új külsőre és egy kicsit pimaszabb hozzáállásra lesz szükséged.

Az új Play it Rock szabadjára engedi a legmerészebb, legvadabb oldalad. Ez az illat feloldja a gátlásaidat,és tudni fogod, hogy mi kell ahhoz, hogy rabul ejtsd a kiszemelt pasit: csillogó szemek és ajkak, illetve egy kis bőrszerkóba bújtatott szexi csipőringás.

A Rock illat titkai

A Play it Rock egy magávalragadó, mégis hihetetlenül nőies illat, melyet egy egzotikus virágcsokor és az édes, fűszeres illatok egymásba fonódása ad. Kezdetben a vérnarancs energiája találkozik a cukrozott alma édességével. Aztán amikor a rejtélyes és kontraszttal teli alapillat is a felszínre kerül, az illatból feltör a rockos stílus és életérzés.

- Fejillat: vérnarancs, cukrozott alma, sáfrány

- Szívillat: golgotavirág, frangipáni, narancsvirág

- Alapillat: fekete ében, vanília bab, pacsuli, bőr

A Play it Rock termékcsalád A rock'n'roll jegyek a Play it Rock illat merész csomagolásán is tükröződnek. A doboz vörös kígyóbőr mintával díszített, ami egy rocksztár ruhatárát idézi. A Playboy többi női illatához hasonlóan a nőies üveg rendelkezik a híres és csábító nyuszifej motívummal. A rock "n" roll életérzésért a kupak ragyogó karmazsinvörös színt kapott. Az üvegben található folyadék világos vörös színű, így gyönyörűen egészíti ki ezt a szenvedélyes színvilágot.

Playboy Play It Rock női parfüm

Illatcsalád: Orientális- vanília

Megjelenés éve: 2011

Illatösszetétel: Vérnarancs, Cukrozott alma, Sáfrány, Golgotavirág, Frangipáni, Narancsvirág, Fekete ében, Vanília bab, Pacsuli, Bőr

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP