Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Gaultier Divatház
 
Gaultier 2
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Jean Paul Gaultier 2 unisex parfüm
 
 
Jean Paul Gaultier 2 unisex parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Jean Paul Gaultier 2 unisex

Jean Paul Gaultier Gaultier 2 egy keleties, érzéki és titokzatos unisex illat. Ezt az egyedülálló illatot azok fogják szeretni, akik minden alkalomhoz illő, eredeti és univerzális illatot keresnek. Aromája tökéletes módon kiemeli a stílust és kihangsúlyozza előnyöket.

Jean Paul Gaultier Gaultier 2 illat összetételében elbűvöli majd a felcsillanó borostyán, amit finom vanília eszencia egészít ki. Ennek a varázslatos illatnak az alapját tiszta és értékes pézsma képezi.

Jean Paul Gaultier Gaultier 2 unisex Eau de Parfum elbűvölő illata tökéletesen illik nappali és esti társasági eseményekhez. Hála a gondosan megválasztott összetevőknek, egész nap élvezni fogja a magával ragadó illat aromáját.

Jean Paul Gaultier Gaultier 2 illat olyan modern és dinamikus egyéniségek számára készült, akik teljes életet akarnak élni, és minden évszakban szeretnék elbűvölni környezetüket. Az illat 2005 óta kapható.

Jean Paul Gaultier 2 unisex

Jean Paul Gaultier 2 unisex parfüm

Illatcsalád: Orientális- vanília

Megjelenés éve/ Használat: 2005 speciális alkalmakra

Illatösszetétel: Vanília, Ámbra, Pézsma, Mosusz

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

ugrás a lap tetejére

VIP Parfüméria

 

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm