VIP ParfümériaVIP Parfüméria
 

Davidoff nyitóoldal

Férfi parfümök

  Champion
   
  Echo
 

  Good Life
   
  Adventure illatcsalád
   
  Adventure
 
  Adventure Amazonia
 
  Adventure Eau Fraiche
   
  Cool Water illatcsalád
   
  Cool Water Ice Fresh
   
  Cool Water
   
  Cool Water Deep
   
  Cool Water Game
   
  Cool Water Man Cool Summer
   
 

Hot Water

   
  Silver Shadow illatcsalád
 
  Silver Shadow
   
  Silver Shadow Altitude
   
  Silver Shadow Pure Blend
   
  Silver Shadow Private
   
 

Zino

 
   

Davidoff     - Adventure

Eau de Toilette Spray (EdT)

Adventure

Divatház
 
 
 
Davidoff 
Adventure  (M)
 

Illatcsalád

 

Fás- fűszeres

Megjelenés 
éve /
Használat
 
2008
Illatjellemzők
 
 
 
Mandarin, Citrom, Bergamot, Spanyol paprika, Cédrus, Cardamon, Vetiver,
Fehér pézsma
Megrendelés

 

VIP Parfüméria

Adventure
 
A koncepció A kalandor szellem nem életkor kérdése, hiszen minél többet él az ember, annál többet fedez fel önmagáról, köszönhetően a rengeteg, váratlan szituációnak, amivel találkozik. Az illat egy olyan férfi illata, akinek fontosak az értékei, bátor és akaraterős, éli és élvezi az életet és az érzéseket.
 
Adventure (M)-   50ml EDT
 
• Tapasztalja meg az ismeretlen izgalmát! Teljesen mindegy, mennyi időnk van, egy év, egy hónap, egy hét vagy kevesebb...az utazás felpezsdíti a vérünket, kinyitja a szemünket, hogy olyat is meglássunk, amit eddig nem. Mert életünk végén nem a megivott koktélokról, megszerzett javakról és a kérdéses jogainkról kell majd számot adnunk, hanem arról, hogy mindent felfedeztünk és megtanultunk-e önmagunkról.
 
• Zino Davidoff 1906. március 11-én született Kievben, Oroszországban. Nagy kalandor, utazó és életművész volt, aki mind mentálisan, mind fizikálisan elég erős volt ahhoz, hogy meghódítsa a világot és felépítse a saját cégét. A férfi, akinek érzéke volt a lényeges dolgokhoz, aki megértette, hogy értékelni kell a pillanatot és aki a szenvedélyéből filozófiát gyártott. A férfi, aki hitte, hogy az életet úgy kell élni, hogy megérje végigélni. A férfi, aki soha nem tévesztette el a célt, aki sikeres üzletemberként is hű maradt önmagához és az elveihez. Ha Zino Davidoff még köztünk lenne, Adventure-t használna!
 
• Az illat: Az Adventure fejillata friss, energikus, az esőerdők illatát idézi. A tonik, a citrom és a bergamot gondoskodik a lendületről, a zöld és a pára illata pedig felidézi az amazóniai dzsungelt. Szívillatában a fekete szezám idézi fel a meleg, földillatot és a férfiasságot, anélkül, hogy a tradicionális fa és bőr illatot hozzákeverték volna. Az alapillat exotikus fák érzéki keveréke, ami függővé tesz mindenkit az illattól.
 

 

 

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!                               visza a címoldalra

| ugrás a lap tetejére